MOVIMENTS REFLEXOS

MOVIMENTS REFLEXOS

dilluns, 17 de setembre del 2018

RELACIÓ I COORDINACIÓ



Aquesta unitat és la primera d'una sèrie destinada al coneixement del funcionament del nostre cos. En concret es presenta la descripció dels òrgans que formen el sistema nerviós i es treballa quines són les seves funcions, d'una banda com a regulador de l'organisme; de l'altre, com a director del moviment. L'apartat d'experimentació, analitza la morfologia de l'aparell locomotor d'un pollastre i el compara amb l'humà. El projecte el centrarem en com hem de cuidar el nostre cos i crearem una dieta sana i equilibrada per posar-la en pràctica..




8 comentaris:

  1. Hola Jordi,

    Tots aquets esquemes m'han semblat merevellosos, espero que aquesta gent segueixi envian-te altres com aquets!!!!!!

    A més a més el teu blog amb serveix per divertir-me i estudiar a la vegada!! :)

    Adeuuuuuu!!!!! :)

    Cristina Prats

    ResponElimina
  2. Hola Jordi, he trobat un video que et podria interessar:
    ara te l'envio: http://www.youtube.com/watch?v=j3-zEqOZL9k
    adeu jordi espero que t'agradi.

    Cristina Prats i Laura Macau

    ResponElimina
  3. hola Jordi,
    Avui no he fet cap enigme ni activitat, peró si he trobat un video que encara que no parlin, s'enten que es une moviment voluntari perque es veu un noi que porta una caixa i les coses es cauen directament al seu peu, aquest vol treure el peu d'allà perque no li faci més mal.
    Quan li cauen els objectes,el tacte transporta la seva informació a través dels nervis fins arribar al cervell que aquell ho analitza i dòna una resposta que ès treure el peu d'allà perque no et faci mes mal.
    L'ADREÇA ÈS:http://www.youtube.com/watch?v=klKjPklhvPA&feature=related

    espero que t'agradi Jordi.
    ADEU.

    LÍDIA QUERA CODERCH

    ResponElimina
  4. Hola Jordi!!!
    Encara no havia entrat en aquest apartat del blog i la veritat és que m'ha encantat. M'ha ajudat molt per estudiar per el control i aquests esquemes són genials.
    A part de tot aixó he trobat un vídeo en el Youtube dels 5 sentits molt guai. És aquest: http://www.youtube.com/watch?v=PRSx9sybRwg.
    Espero que t'agradi, moltes gràcies per tot.
    Gemma Alegrí

    ResponElimina
  5. Hola Jordi!!! he estat mirant el bloc i m'ha servit per estudiar. Està molt bé aquest bloc. Gràcies per preparar-lo! Karen Puertollano

    ResponElimina
  6. Hola Jordi som la Carla i la Carol. Hem vist el vídeo d'impuls nerviós, hem après molt i esperem que tothom aprengui tant com nosaltres amb aquest vídeo!!!! Ens veiem aviat!!!!

    ResponElimina
  7. Hola Jordi,
    sóc en Patufet de Vulveralla. M'agrada molt aquest tema perquè jo de gran vull ser metge i m'agrada saber com funciona el cos humà.

    ResponElimina
  8. Hola Jordi, sóc l'Agnès. Els vídeos que ens has posat avui del sentit de l'oïda i la vista a classe, han estat molt bé!

    Fins demà!

    ResponElimina

EL COS HUMÀ

Video del Sistema Nerviós

Treball lliure: Àlex Amado.

TREBALL LLIURE: MARINA FULLADOSA.